Amenajare gradini si spatii verzi

Cu spatii verzi de amenajat variind de la citeva hectare la citiva mp pe un balcon, avem echipele, echipamentele si expertiza necesare pentru a le amenaja, infrumuseta sau reface pina in cele mai mici detalii.

Experienta de 15 ani in irigatii, gazonare si plantari de orice fel, cumulata cu numarul de peste 1,000 de gradini rezidentiale amenajate, va confera certitudinea ca discutati cu specialisti recomandati de sute de clienti, pentru ca aceasta este metoda preferata prin care ne promovam.

Sintem in legatura permanenta cu toti furnizorii nostri principali pentru a afla noile produse puse pe piata, tehnici noi si cunostinte de ultima ora care ne pot si va pot ajuta in obtinerea si intretinerea unui spatiu verde la cel mai inalt standard. Folosim irigatii Hunter, rulouri de gazon de la producatori care au investit foarte mult in utilaje si produs, precum si arbusti crescuti special in Arad pentru export catre Germania, Austria si Serbia.

De asemenea, aproape toti copacii mari sint de productie romaneasca, de la pepiniere care au utilajele si procedurile moderne de recoltare si balotare pentru a le asigura o viabilitate de peste 90%.

Va invitam sa rasfoiti portofoliul nostru alaturat (click pe marginea pozei) sau sa vizualizati citeva fotografii inainte si dupa sau a unor gradini in evolutia lor pe pagina principala.