Intretinere gradini particulare

posted in: Uncategorized | 0

Desi nu dorim sa va rapim placerea de a gradinari, citeodata este necesar sa contractati un specialist pentru tratamente, fertilizari si toaletari specifice.

De asemenea, pentru curti mai mari, placerea de a tunde gazonul se poate transforma in corvoada destul de repede, motiv pentru care va sarim in ajutor fie cu un sistem de tuns automatizat [robot de gradina, cu instalare], fie cu echipa care se deplaseaza, efectueaza intretinerea, si evacueaza resturile vegetale pentru a pastra o curte curata si infloritoare.

Tunderile trebuie facute saptaminal in perioada calda pentru a asigura lumina si aerul necesar in partile inferioare ale gazonului. Acest lucru ajuta la pastrarea densitatii si la evitarea unor boli. Gazonul rezultat poate fi facut compost pe loc, sau evacuat rapid, inainte de a incepe sa putrezeasca (daca este colectat in saci de plastic).

Echipa Brisk Gardening este disponibila pentru a ajuta si la pornirea gradinii in primavara, cu cite o operatiune punctuala, de maxim o zi, fara abonament.