Amenajarea & intretinerea unui spatiu verde

posted in: Uncategorized | 0

Pentru a pune in valoare curtea pe care o aveti, si a va crea un spatiu intim in care sa va simtiti excelent, avem placerea de a ne pune intreaga expertiza si retea de furnizori in efortul de a obtine gradina visata.

Cu o experienta de peste 15 ani in amenajari si intretineri de spatii verzi, cu peste 1,000 de gradini realizate, va oferim o solutie la cheie in ceea ce priveste: teraformarea, montajul sistemului de irigatie Hunter, gazonare prin seminte sau rulou, copaci, arbusti, pomi fructiferi si flori perene sau anuale.

Prin subcontractori putem realiza si alei, turnari de beton, garduri si alte elemente de decor sau constructie

Chiar daca rezultatul este foarte frumos imediat ce am predat lucrarea, aceasta situatie placuta nu poate dainui mai mult de una-doua saptamini fara intretinere corespunzatoare.

Astfel, pentru a pastra si dezvolta spatiul verde la intregul lui potential, puteti beneficia de serviciile noastre de intretinere profesionala, atit pentru spatiile verzi de interior cit si cele de exterior, pe oricare dintre urmatoarele componente:

Intretinere gazon pe spatii mari (peste 2000 mp): parcuri logistice, fabrici, parcuri private sau publice, gradini speciale
Intretineri si amenajari de interior ale spatiilor de birouri, hoteluri, vile sau apartamente
Intretinere si amenajare de gradina PARTICULARA, pentru terase si balcoane

Toate operatiunile de mai sus includ activitatile si materialele necesare unei intretineri de calitate a gradinii: taieri de specialitate, tunderi, curatari, fertilizari, tratamente, spalari ale plantelor, alte activitati de intretinere peisagistica.

 Intretinerea de gradina particulara poate fi realizata suficient de bine de catre proprietar, cu conditia sa respecte cateva reguli generale ale intretinerilor de spatii verzi – fertilizare, tratamente si irigatii, ORI DE CITE ORI ESTE NEVOIE: zilnic pentru udari, saptaminal pentru tratamente, lunar/trimestrial pentru fertilizari.

Ne face placere sa furnizam aceste informatii la fiecare amenajare de gradina, dar si sa preluam in intretinere spatiile verzi pe care le doriti pastrate la un standard superior.