Fertilizari

posted in: Uncategorized | 0

Plantele si gazonul au nevoie de mancare specifica in fiecare sezon!

Ca orice vietate, atat plantele cat si gazonul dumneavoastra au nevoie de fertilizanti specifici in fiecare anotimp. Fertilizarea de primavara ajuta radacinile sa porneasca mai repede si mai puternic in vegetatie.

Doza de ingrasamint complex se va stabili de catre personal de specialitate, insa in medie, se recomanda undeva intre 30-50g/mp, aplicare uniforma, preferabil cu aplicator de ingrasamant.

Ideal ar fi sa se fertilizeze cu ingrasamint cu eliberare lenta [3 luni], pentru ca acesta confera gazonului nutrientii de care are nevoie in doze mici, constante pe toata perioada.

De obicei operatiunea de fertilizare este insotita si de scarificarea gazonului (solului) pentru a-l aerisi si a scoate resturile de gazon mort din firele vii. In cadrul unui abonament de intretinere saptaminala sau lunara, echipa Brisk Gardening se ocupa de toate aceste elemente, ele fiind automat incluse in costul lunar fix.

Scopul fertilizarii si al scarificarii este de a obtine un gazon mai curat, mai viguros si mai rezistent la boli. Astfel, ii veti prelungi durata de viata si va fi invidiat de vecinii dvs. sau de prietenii care va vin in vizita!