Gazonare terenuri cu sistem de aspersie / irigare automat.

Peluzele inierbate reprezinta una din principalele frumuseti ale amenajarilor exterioare. Covoarele verzi leaga intre ele toate componentele peisajului creat: volume si forme vegetale, constructii, circulatii, piese de apa, etc.

Obtinute fie prin insamintare, fie prin rulouri de gazon, curtile si spatiile verzi incinta privitorul si confera o senzatie de liniste si apropiere de natura. Fie ca sint intretinute la nivel profesional, fie ca sint lasate mai natural (si cu alte specii de plante sau ierburi prin gazon), spatiile verzi private sau comerciale trebuie udate constant pe perioadele calde cu pina la 5-10 litri de apa pe metru patrat, in functie de sol, expunere la soare si vint.

Fertilizarea este importanta pentru solurile normale, si critica pentru cele argiloase, tari sau sarace in nutrienti. Ideal ar fi de facut 3 fertilizari cu eliberare lenta (3 luni) pe parcursul unui an – cite una pentru fiecare anotimp cald.

Pentru a pastra o calitate optima a gazonului, acesta trebuie tuns cel putin o data pe saptamina in perioadele calde, stiut fiind faptul ca in fermele de productie, aceasta tundere se efectueaza de 2-3 ori pe saptamina.

Echipa Brisk Gardening are utilajele si cunostintele necesare pentru a mentine in stare excelenta atit gradini mici rezidentiale, cit si spatii mari din jurul depozitelor, parcurilor logistice sau birourilor. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, avem proceduri bine puse la punct, sistem de verificare si consultare cu specialisti horticultori si pentru tratamentele fitosanitare necesare.