„Gustul amar al unei lucrari proaste dureaza mult mai mult decat bucuria unui pret mic”
La noi gasiti calitate la pret rezonabil.

ARBORI SI ARBUSTI

 

Beneficiind de o legatura strinsa cu o pepiniera romaneasca ce produce plante, flori si arbusti pentru Germania, sintem in masura sa va oferim calitatea specifica vestului Europei la preturi locale, impreuna cu serviciile de consultanta, transport, plantare si intretinere post-plantare a spatiilor verzi.

Avantajele majore ale plantelor produse direct in ghiveci cu turba, fata de cele crescute in pamint si apoi scoase la balot si eventual puse in ghivece cu pamint pentru vinzare, sint urmatoarele:

–     Radacinile cele mai productive nu sint taiate la recoltare, asigurind astfel o dezvoltare foarte puternica a plantei chiar de la plantarea in gradina dvs. Arborii si arbustii recoltati la balot au nevoie de 1-2 ani pentru refacerea radacinilor si respectiv o dezvoltare similara.

–     Plantele crescute in ghiveci pot fi instalate oricind, si la orice temperatura, cu conditia sa poata fi lucrat pamintul
–     Se poate oferi garantie 100% la plantare, in orice perioada a anului, inclusiv iulie-august-septembrie pentru toate florile, arborii si arbustii montati de noi.

Va invitam sa ne vizitati gardenul din Voluntari, Str. Popasului 40, unde veti putea alege din mai mult de 40 de specii de plante, arbori si arbusti de gradina. Personalul de la magazin va poate da si informatiile necesare referitor la plantare, dezvoltare si intretinere peisagistica, tratamente de specialitate, tunderi si udari.

Idealul de dezvoltare a plantelor se obtine instalind si un sistem de irigatie automatizat, cu senzor de ploaie, care sa inlocuiasca munca dvs, atit atunci cind sinteti acasa, cit si atunci cind sinteti ocupati sau in concediu.