„Gustul amar al unei lucrari proaste dureaza mult mai mult decat bucuria unui pret mic”
La noi gasiti calitate la pret rezonabil.

GAZON PRIN INSAMANTARE

Pentru o gradina frumoasa, traditional, se insaminteaza gazon. Din experienta noastra, acest enunt este similar unei axiome.

De aici si pina la obtinerea rezultatului scontat, in schimb, sunt foarte multe cai, solutii, variabile si, evident, costuri.

Ne punem cu mare placere experienta in slujba clientilor nostri pentru realizarea unei gradini placute, cu iarba deasa si verde, cu un sistem de irigatie automatizat (de preferinta Hunter), si multe aranjamente de flori, arbusti sau arbori, in functie de  preferinta si bugetul dvs.

Perioada ideala de infiintare a gazonului prin insamintare este septembrie-octombrie, perioada in care apar mai putine buruieni, iar erbicidarea acestora in primavara este mai facila. In cazul unei suprafete mai mari de 100mp, si a unui buget mai chibzuit, recomandarea noastra este de a se instala un sistem de irigatie automatizat + seminte de gazon, in locul unei gradini gazonate prin rulouri gata formate.
Pretul ar fi echivalent, insa dupa o luna clientul iese in avantaj cu varianta recomandata de noi.

Pentru gazonul infiintat in primavara, va invitam sa va asteptati la ceva mai multe buruieni peste primul an, chiar daca vom trata atit pamintul cit si buruienile care rasar odata cu gazonul nostru, mai ales daca nu se opteaza pentru irigare automatizata. Dupa prima iarna, insa, acestea se vor reduce semnificativ, obtinind practic la 12-14 luni de la prima gazonare un aspect foarte placut si curat al gazonului dvs.

De altfel, cam aceasta este si perioada minina de obtinere a unui rulou de gazon matur. Cu intretinerea normala, puteti produce direct in gradina dvs. un rulou de gazon foarte sanatos!

Va invitam sa vizitati si sectiunea de intretinere gazon de pe situl nostru, si va asiguram de tot suportul si toata consideratia noastra.

PS – un cost absolut estimativ, care insa depinde de suprafata si starea initiala a gradinii, necesarul de lucrari, erbicidare, fertilizare, frezare, tasare, etc, ar fi in jur de 1.5-2 euro/mp + TVA.