„Gustul amar al unei lucrari proaste dureaza mult mai mult decat bucuria unui pret mic”
La noi gasiti calitate la pret rezonabil.

INTRETINERI SPATII VERZI

seminte1

Amenajarea unui spatiu verde este foarte placuta, interesanta, insa nu poate dainui mai mult de una-doua saptamini fara intretinere corespunzatoare.

Astfel, pentru a pastra si dezvolta spatiul verde la intregul lui potential, puteti beneficia de serviciile noastre de intretinere profesionala, atit pentru spatiile verzi de interior cit si cele de exterior, pe oricare dintre urmatoarele componente:

Intretinere gazon pe spatii mari (peste 2000 mp): parcuri logistice, fabrici, parcuri private sau publice, gradini speciale
Intretineri si amenajari de interior ale spatiilor de birouri, hoteluri, vile sau apartamente
Intretinere si amenajare de gradina pentru terase si balcoane

Toate operatiunile de mai sus includ activitatile si materialele necesare unei intretineri de calitate a gradinii: taieri de specialitate, tunderi, curatari, fertilizari, tratamente, spalari ale plantelor, alte activitati de intretinere peisagistica.

 Intretinerea de gradina particulara poate fi realizata suficient de bine de catre proprietar, cu conditia sa respecte cateva reguli generale ale intretinerilor de spatii verzi – fertilizare, tratamente si irigatii.

Ne face placere sa furnizam aceste informatii la fiecare vizita, sau dupa fiecare amenajare de gradina, cu sau fara gazon.