Jardiniere preformate sau construite  

Acestea decoreaza terasa aducand elementelor construite coloritul plantelor. Fie ca sunt din plastic, piatra, metal, lemn sau deck (WPC), acestea creeaza gradini in cele mai diverse locuri.

In ghivece sunt plantate conifere si Euonimus, care rezista la ger si nu isi pierd frunzele, iar pentru plante de sezon se pot folosi petunii, Coleus – urzicute, trandafiri miniaturali, muscate, etc.

Un trend nou este folosirea florilor perene, care infloresc de la un an la altul fara a mai fi nevoie inlocuirea lor in fiecare an. Acestea, in combinatie cu hedera hibernica (iedera), pot alcatui un aranjament foarte frumos care sa dainuie multi ani, fara a fi nevoie de replantari.

Pentru variantele mai sobre, de office, am amenajat si jardiniere gazonate, cu conifere decorative: molid argintiu, juniperus (ienuperi) sau pini. In astfel de jardinere se pot folosi si o multitudine de combinatii de plante, in functie de formele arhitecturale din imprejurimi, dar citeodata mai simplu este mai de efect.

Oferim si serviciul de confectionare pe loc a jardinierelor atipice, atit din lemn cit si din WPC (deck), acestea din urma utilizindu-se fara nici un fel de ingrijire si fiind cele mai moderne. Evident, toate plantele au nevoie de irigare zilnica, fie manuala fie printr-un sistem automatizat de irigatii pe care il il montam cu mare placere in orice zona si configuratie.