„Gustul amar al unei lucrari proaste dureaza mult mai mult decat bucuria unui pret mic”
La noi gasiti calitate la pret rezonabil.

RULOU GAZON

Rulou de gazon – repede si verde!

Pentru gradinile mai mici, diverse reprezentante sau cladiri de birouri, malluri, etc, solutia ideala pentru a obtine o gradina ‘la gata’ inainte de ‘marea deschidere’ este, evident, rulou de gazon gata format.

Acesta este intins peste un sol lucrat, imbunatatit eventual si compactat usor, aducind spatiul respectiv la nivel de gradina intr-o singura zi.

Am avut de foarte multe ori placerea sa observam fericirea usor ascunsa a clientilor care veneau de la serviciu dupa-amiaza, iar gazonul era deja instalat. In sfirsit simteau ca au ‘terminat casa’, si se eliberau de acest stress.

Evident, procesul de gazonare si de intretinere a acestuia este putin mai complex, insa in toate situatiile se recomanda imperios un sistem de irigatie automatizat (preferabil Hunter), care sa preia cu constiinciozitate noile dvs sarcini – mentinerea unei umiditati optime in fiecare zi a sezonului cald, fie ca sinteti in concediu sau doar fara chef de a mai stropi si gazonul.

De la suprafete de peste 50 mp, aceste sarcini incep sa poarte numele de corvoada… , iar noi ne dorim clienti fericiti pe termen lung.

Marile avantaje ale rulourilor de gazon sint enumerate mai jos, fara a fi limitativ:

-rapiditate in montaj, rulourile au o maturitate de 12-18 luni

-mai rezistente la boli

-peluza este mai curata, fara buruieni, semintele ies mai greu prin rulou decat prin gazonul insamantat

Perioada optima de montaj ar fi similara gazonului seminte, adica primavara sau toamna, insa posibilitatea de a instala rulou de gazon si vara ii confera acestuia un avantaj foarte mare.

Costul estimativ, in functie de tipul gazonului, perioada de montaj, suprafata, situatia efectiva din teren, precum si multi alti mici factori, se incadreaza in intervalul 5-8 euro/mp + TVA

Va invitam sa ne contactati pentru o oferta particularizata, fie prin formularul de contact din stinga acestei pagini, fie la oricare dintre coordonatele de pe pagina de contact. Ne va face mare placere sa va raspundem