„Gustul amar al unei lucrari proaste dureaza mult mai mult decat bucuria unui pret mic”
La noi gasiti calitate la pret rezonabil.

AMENAJARI GRADINI

Satisfacerea nevoilor clientilor nostri pentru amenajari gradini reprezinta serviciul de baza pe care il oferim, si in jurul caruia sint construite toate celelalte activitati ale firmei: intretineri gradini, tunderi, etc.

Pentru a reusi sa va multumim, pe linga calitatea pe care ne straduim de fiecare data sa o obtinem la orice gradina, va oferim un set de servicii conexe care sa va economiseasca atit timpul cit si efortul de a rezolva aceste probleme „minore”.

Amenajarile si intretinerile de spatii verzi si gradini pe care le oferim cu placere sint:

  • Spatii verzi/ gradini in cadrul parcurilor logistice, in jurul halelor, a fabricilor, sau aliniamente de drum
  • Spatii verzi /gradini de exterior aferente centrelor comerciale, hotelurilor, magazinelor individuale
  • Spatii verzi / gradini de exterior aferente cladirilor de locuit, atit individuale [case, vile] cit si comune [blocuri, locuinte insiruite]
  • Parcuri publice / private
  • Spatii verzi de interior – lobby-uri de birouri cu plante, receptii de hoteluri, case private

 

Pentru oricare dintre categoriile de mai sus putem aduce si instala toate materialele necesare, inclusiv lumini de gradina, cascade, lacuri sau iazuri artificiale, irigatii profesionale automatizate, mobilier de gradina, etc.

Pentru o oferta de amenajari de gradina, va stam la dispozitie oricind pentru o vizita la sediul/adresa dvs si o discutie de principiu, inainte de a trece la proiectare si realizarea efectiva a gradinilor.

Prima vizita, consultanta initiala precum si stabilirea de principiu a organizarii gradinii se taxeaza cu 100 ron, suma ce va fi recuperata din costul executarii gradinii, daca de acest lucru vom avea tot noi onoarea sa ne ocupam.